Csatornák
Főoldal
Élő szexchat 0-24  
Amatőr szexképek
Amatőr szexvideók
Online szexpartner
Teljes szexfilmek
Feromon
Szexshop áruház
Potencia növelés
Linkek
Egyéb csatornák
Friss hírek percről-percre
Ingyenes játékok
Partner programok

  
Bizonyos emberek mindig a figyelem középpontjában állnak,
még akkor is ha nem jóképűek vagy gyönyörűek.

Hogy miért? A természetes feromonjaiknak köszönhetik.

Most növelheti a természetes feromonjait a Pheromore tudományosan összeállított feromon termékeivel!  - Légy sokkal vonzóbb!
  - Ragadd meg az emberek figyelmét ,hogy aztán ŐK közeledjenek hozzád!

  - Ismerkedj sokkal könnyebben!    A feromon a görög pheran-átvitel és a horman-izgatni szavakból ered. A feromonok a
 természetben megtalálható kémiai vegyületek, melyek megtalálhatók a rovarokban,
 az állatokban, és az emberekben is.

   Szerte az élővilágban fontos szerepük van, mint a komunikáció legelső formái.
 Segítik az állatokat a területük megjelölésében,
 a társak felismerésében és a nemi érdeklődést is jelzik.

   Kutatók nemrégiben felfedezték, hogy a feromonok fontos szerepet játszanak az embereknél is.
 A feromonok irányítják a nemi viselkedésünk, és tesznek vonzóvá mások számára.
 Az első ilyen felismert feromon az Androstenone volt,
 ami a férfiak akaratán kívül kiválasztja és vonzza a nőket.

    A feromonok olyan, társaik termelte szaganyagok,
 amelyek hihetetlenül kis koncentrációban is erősen befolyásolják az állatok  viselkedését. A másik nem egyedei által termelt feromon segítségével  találnak párt akár több kilométeres távolságból a lepkék és más repülo  rovarok. Feromon segítségével tartja együtt a kirajzó dolgozókat a méhek  fiatal királynője, feromon hatására választják el kicsinyeiket a patkányok,  feromon dönti el, hogy melyik társát választja párjául a hörcsög, feromon jelzi  az elefántoknak a dominancia-sorrendet. A feromonok nagyon elterjedtek az  állatvilágban, nagyon sok állatfajra sikerült már bebizonyítani, hogy  feromonok befolyásolják a viselkedésüket. Eddig azonban az ember kivétel  volt, emberi feromon létezésére és hatására mindeddig nem volt tudományos  bizonyíték. Szaglásunk túl gyenge ahhoz, hogy a feromonokat illatként  észleljük.
Hogyan működnek a feromonok?

  Egy ideig a tudomány azt hitte, hogy az emberek elvesztették az evolúció során a feromonok tudatos felismerésének a képességét. Azonban kutatók felfedezték, hogy ez a képessége az emberben még mindig létezik.

  A Coloradoi és Utahi Egyetem tudósai felfedezték a feromonok észleléséért felelős szervet az orrban, ami a VNO (Vomeronasal Organ). A VNO szerepe az orrban a feromonok pontos érzékelése. Ezt a felfedezésüket tudományos kísérletekkel is bizonyították. Az orr belső részébe különböző műszereket helyeztek. Ezek a berendezések mérték a sejtek tevékenységét.

  A mérésekkel megállapították, hogy a sejtek reagálnak a feromonokat tartalmazó levegőre. Ezekkel a kísérletekkel férfi feromonokkal előidéztek tudatalatti nemi ingereket nőkben. A feromonok tudatosan nem érzékelhetők az emberi orr számára, mivel illatuk nincs.

  Hogy mégis miért vonzották a kísérletek során a nőket a férfi feromonok? Mert a feromonok a VNO segítségével az orron át stimulálják a hypotalamuszt, vonzódást, nemi vágyat, testi és lelki vonzalmat okozva. A feromonok láthatatlanok, észre nem vehetők, és mégis a tudatunkon kívül befolyásolják a párkapcsolatainkat. Vonzódást, ellenszenvet, vágyat, izgalmat, nyugalmat váltanak ki, és ezzel befolyásolják mindennapjainkat.

Mi a bizonyíték a feromonok működésére?

  Régi megfigyelés, hogy az összezárt női közösségek tagjainak szinkronizálódik a menstruációs ciklusa.Eddig azonban adós maradt a tudomány ennek a magyarázatával. Most a Chicagoi Egyetem egy kutatónője megtalálta a problémára a választ: a szinkronizálódás feromonok közvetítésével történik.

  A feromonok olyan, társaik termelte szaganyagok, amelyek hihetetlenül kis koncentrációban is erősen befolyásolják az állatok viselkedését.A másik nem egyedei által termelt feromon segítségével találnak párt akár több kilométeres távolságból a lepkék és más repülő rovarok, feromon segítségével tartja együtt a kirajzó dolgozókat a méhek fiatal királynője, feromon hatására választják el kicsinyeiket a patkányok, feromon dönti el, hogy melyik társát választja párjául a hörcsög, feromon jelzi az elefántoknak a dominancia-sorrendet.

  A feromonok nagyon elterjedtek az állatvilágban, nagyon sok állatfajra sikerült már bebizonyítani, hogy feromonok befolyásolják a viselkedésüket.Eddig azonban az ember kivétel volt, emberi feromon létezésére és hatására mindeddig nem volt tudományos bizonyíték.Szaglásunk túl gyenge ahhoz, hogy a feromonokat illatként észleljük. Bár párválasztásunkban bennünket is befolyásol társunk illata, de ebben az esetben olyan intenzív és tömény szaganyagokról van szó, amelyek már semmiképpen nem sorolhatók a feromonok körébe.

  Martha McClintock professzor 29 nőn végzett el egy kísérletsorozatot, közülük kilencet választott ki donorként.A kísérlet alanyai mind 20 és 35 év közöttiek voltak, menstruációs előtörténetük szabályosságot és spontaneitást mutatott.A donoroktól a hónuk alá helyezett párnácskával vettek szagmintákat a menstruációs ciklus különböző szakaszaiban

  A párnácskákat alkoholos kezelés után zárt edényben lefagyasztották. A donorokkal közvetlenül nem érintkező további 20 kísérleti alanyhoz úgy juttatták el a levett mintákat, hogy a párnácskákat megütögették az orruk alatt.A kísérlek során kétféle hatást tapasztaltak: a tüszőérési fázisban levett minta hatására a befogadóban a lutenizáló hormon ovuláció előtti koncentrációnövekedése felgyorsult, így a kísérleti alany menstruációs ciklusa lerövidült.

  Az ovuláció fázisában levett minta hatására, épp ellenkezőleg, a lutenizáló hormon koncentrációnövekedése késett, a menstruációs ciklus meghosszabbodott.Két különböző feromon hatásáról van tehát szó, amelyek a ciklus különböző fázisaiban keletkeznek.A befogadók 68%-ánál volt észlelhető ez a hatás, náluk azonban meglepően erősen: a menstruációs ciklus lerövidülése 1-14 napos volt, a meghosszabbodása 1-12 napos.

  A változás tehát sok esetben jelentősen meghaladta a menstruációs ciklus spontán változásainak a mértékét, és elegendően nagy volt ahhoz, hogy tartós együttélés mellett igen gyorsan szinkronizálja a menstruációs ciklus hosszát.Féfiaknak, akik vonzóbbá szeretnének válni a nők számára.
   Pheromon MAN HOTGÉL-MÁGIKUSAN VONZZA A HÖLGYEKET!

Semleges illatú szexuális csalógatóanyag férfiak számára, akik vonzani akarják a hölgyeket. A HOT Pheromongel MAN kedvcsinálóként hat a nőkre. Közvetlen környezetében minden hölgyben olyan benyomást kelt, hogy önnek ellenállhatatlan erotikus kisugárzása van.2-3 fújásnyi Pheromont használjunk a ruhára cseppentve, a nyakvonal környékén. Kerüljük a túlhasználatot, mert ellentétes hatást érhetünk el vele! A Pheromon hatása több órán keresztül tart.

A Pheromon 30ml-es flakonban, extra erős összetételű, ami több hónapra elegendő mennyiség.

A HOT Pheromon gél mellett a saját kedvenc parfümjét is használhatja.Nőknek, akik vonzóbbá szeretnének válni a férfiak számára.
   Pheromon WOMAN HOTGÉL-MÁGIKUSAN VONZZA A FÉRFIAKAT

Semleges illatú szexuális csalógatóanyag hölgyek számára, akik vonzani akarják a férfiakat. A HOT Pheromongel WOMAN kedvcsinálóként hat a férfiakra. Közvetlen környezetében minden férfiban olyan benyomást kelt, hogy önnek ellenállhatatlan erotikus kisugárzása van.2-3 fújásnyi Pheromont használjunk a ruhára cseppentve, a nyakvonal környékén. Kerüljük a túlhasználatot, mert ellentétes hatást érhetünk el vele! A Pheromon hatása több órán keresztül tart.

A Pheromon 30ml-es flakonban, extra erős összetételű, ami több hónapra elegendő mennyiség.

A HOT Pheromon gél mellett a saját kedvenc parfümjét is használhatja.Élő sexchat
Magyar nyelvű chatszobákMagyar lányokkal, párokkal, fiúkkal sexchat-elhetsz
élőben éjjel-nappal!


Klikkelj a videóra --->

Jelentkezz itt modellnek!
International chatroomsSexchat with girls, boys, couples from all around the world - nonstop LIVE!

Click on the video --->

Be a modell-click here!
  International sexchat roomsSexchat with girls, boys, couples from all around the world - nonstop LIVE!

Klikkelj a videóra --->

Be a modell-click here!
 

Hírek - News

           
----------------------------
 Szexshop áruház
 Partner programok

Lányok saját szelfijei - Girls own Sexy selfies

Élményfokozók - Adventure increase


        

Kategorizált szexvideók - Categorized sexvideos


 

      


Szexfilmek - Sexmovies


 

      


Szexrajzok - Cartoon sex


 

      


Online játék valódi pénzért - Online game for real money


 

Ingyenes játék - gyere Te is!     

Ingyenes játék - gyere Te is!

Felnőtt tartalmú oldalak - Adult sites
Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home3/cakker78/public_html/pillangok.com/db.php on line 2


         
websas.hu websas.hu A  legnagyobb szex, erotika, porno toplista. A legjobb szex, pornó, erotika toplista. The best  sex, porn,  erotic sites of the top sex.

Pillangok.com    Amatőr lányok    Élő magyar szexchat    Szexvideók    Affiliate    Pillangok.com Top50    Sexlista.hu Top100    Sextoplista.hu Top100
www.Pillangok.com - Amatőr lányok. Az oldalon magyar amatőr és külföldi amatőr lányok képeit, sexy selfie-jeit nézheted. Fiatal, idős Lányok, vékonytól a teltebbig, szőkétől a feketéig minden típus. Tini, milf, mature amateur fotos. Amatőr fotók utcán, hálószobában, fürdőszobában, autóban szelfizve. Több lány szexi képei is láthatóak, szexképek akció közben fotózva, amatőr dugás. Szexvideókat nézegethetsz: punciba élvezés (creampie), tini, leszbi, anál, ázsiai szexvideók. Szexchat: magyar profi és magyar amatőr lányok, magyar amatőr párok, magyar amatőr fiúk várnak rád élő online szexre úgy, ahogy te szeretnéd! Szexcsetelj bármikor! Több lány is elérhető, szexcsetelhetsz kettesben, c2c, camtocam funkció! Online játszhatsz és pénzt kereshetsz vele! Böngészős játék, ingyenes, gazdasági játék. Csábítás feromonnal, férfiakra, nőkre egyaránt hat! Csábítsa el vágyai párját a feromonok segítségével!